Download lagu Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko (Koplo) Mp3

Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko (Koplo)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,867

Duration: 04:34

MP3 size: 3.67 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Magih Tah Eling
Bengen Wayah Sun Sanding
Guyon Keloronan
Koyo Sing Ono Maning

Magih Tah Eling
Riko Lan Isun
Matri Janji Bareng
Urip Seneng Bareng

 
Saiki Sewang-sewangan Riko
Pingin Urip Dewekan Ambi Pendirian Riko
Saiki Isun Biso Paran
Mung Siji Hang Pingin Sun Sampekaken

Isun Ngenes (Isun Ngenes), Isun Ngenes (Isun Ngenes)
Isun Ngenes (Isun Ngenes) Urip Tanpo Riko

Sun Magih Eling Bengen Riko Sun Sanding
Guyon Keloronan Koyo Sing Ono Maning
Sun Magih Eling Riko Lan Isun
Matri Janji Bareng, Pengen Urip Bareng

Saiki Sewang-sewangan Riko
Pingin Urip Dewekan Ambi Pendirian Riko
Saiki Isun Biso Paran
Mung Siji Hang Pingin Sun Sampekaken

Saiki Sewang-sewangan Riko
Pingin Urip Dewekan Ambi Pendirian Riko
Saiki Isun Biso Paran
Mung Siji Hang Pingin Sun Sampekaken

Isun Ngenes (Isun Ngenes), Isun Ngenes (Isun Ngenes)
Isun Ngenes (Isun Ngenes) Urip Tanpo Riko
Isun Ngenes, Isun Ngenes, Isun Ngenes Urip Tanpo Riko

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko (Koplo) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko (Koplo) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko (Koplo) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

syahiba saufa, ngenes tanpo riko, koplo,

Home