Download lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Mp3

Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun

Listen: 792

Duration: 05:00

MP3 size: 5.63 MB

Lirik:

Ojo mung isun hang ngerasakaken
Jeruhne kangen
Rumongso nisun welas riko
Kari sing kerekan

Rungokeno suoro ati
Hang ngangen - ngangen
Liwat gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo isun hang ngerasakaken
Jeruhne kangen
Rumongso nisun welas riko
Kari sing kereken
Rungokeno suoro ati

Hang ngangen - ngangen
Liwat gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino - dino riko sing ono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun hang ngangen - ngangen

Masio ring kono riko
Endi welase ojomung isun hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Ojo mung isun hang ngerasakaken jeruhne kangen
Rumangso nisun welas riko kari sing kereken
Rungokno suoro ati hang ngangen - ngangen
Liwat gendning iki kanggo tombone kangen

Sedino - dino riko sing ono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun hang ngangen - ngangen

Masio ring kono riko endi welase 
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko
                    
Hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [LIVE] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [LIVE] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [LIVE].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

syahiba saufa, ojo mung isun,

Home