Download lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Mp3

Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,003

Duration: 05:10

MP3 size: 4.53 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungokno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungokno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino Riko raono kabare
Ojo mung isun Hang duwe kangen
Ojo mung isun Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun Hang duwe roso
Ojo mung isun Hang welas nyang riko

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungokno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino Riko raono kabare
Ojo mung isun Hang duwe kangen
Ojo mung isun Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun Hang duwe roso
Ojo mung isun Hang welas nyang riko

Hang duwe roso
Ojo mung isun Hang welas nyang riko

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

syahiba saufa, ojo mung isun, download lagu ojo mung isun, mp3 download ojo mung isun,

Home