Download lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun (Remix Version) Mp3

Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun (Remix Version)

Listen: 2,772

Duration: 06:59

MP3 size: 3.33 MB

Lirik:

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko


Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun (Remix Version) - (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun (Remix Version) - (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun (Remix Version) - (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home