Download lagu Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin (SKA Koplo) Mp3

Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin (SKA Koplo)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,002

Duration: 05:27

MP3 size: 5.16 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Yen tak rasakke jebula kok seje
Ra podo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangetan gonmu nyukso atiku
Wis kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Yen tak rasakke jebula kok seje
Ra podo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangetan gonmu nyukso atiku
Wis kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo (Official Music Video). Lirik Lagu Syahiba Saufa - PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home