Download lagu Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno (One Nada) Mp3

Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno (One Nada)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,063

Duration: 05:31

MP3 size: 3.47 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno | ONE NADA Live Curahjati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno | ONE NADA Live Curahjati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno | ONE NADA Live Curahjati.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

one nada live, one nada terbaru, all in id, all in id terbaru, one nada live curahjati, syahiba saufa,

Home