Download lagu Syahiba Saufa - Tiket Suwargo (Koplo One Nada) Mp3

Syahiba Saufa - Tiket Suwargo (Koplo One Nada)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 21,984

Duration: 05:27

MP3 size: 4.59 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yaimamarusliyasanati
Anta badrullahimu'tamati

Wabidunyaya wa akherati
Yarasulallohi khudbiyati

Suargo tansah mengo lawange
Dicawesake kanggo sopo wae

Sing kuat imane lan becik amale
Rikolo urip ono ndunyone

Reff :.....................

Tiket suargo regane murah
Nanging anehe akeh sing wegah 2x

Tumindak becik angel lakone
Akeh godane lan rintangane
Sing kuat imane slamet uripe

Tiket neroko regane larang
Nanging sing seneng kok pirang-pirang 2x

Tumindak doso pancene gampang
Ojo turuti godane syetan
Sing ngajak marang kasengsaran

Download Lagu Gratis SYAHIBA - TIKET SUWARGO (Koplo ONE NADA) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SYAHIBA - TIKET SUWARGO (Koplo ONE NADA) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SYAHIBA - TIKET SUWARGO (Koplo ONE NADA).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home