Download lagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang Mp3

Syahiba Saufa - Tutupe Wirang

Listen: 707

Duration: 06:57

MP3 size: 3.12 MB

Lirik:

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong raino bengi, rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isun sing mentolo
Masio ring byatin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arane hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Saiki menyang embuh nong endi

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang-awang
Sing gampang nggyanteni kembuyang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong raino bengi, rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isun sing mentolo
Masio ring byatin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arane hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Saiki menyang embuh nong endi

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang-awang
Sing gampang nggyanteni kembyang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang-awang
Sing gampang nggyanteni kembyang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Tutupe Wirang (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home