Download lagu Syahiba Saufa - Wujute Roso Mp3

Syahiba Saufa - Wujute Roso

Listen: 2,001

Duration: 06:42

MP3 size: 4.49 MB

Lirik:

Batin sun roso perih
Perihe seneng
Samendale ati nisun
Dung nyawang riko

Roso ngeman-ngeman noring dodo
Kepingine sun rumati
Nong njero ati

Kangen hang sun songgo iki
Tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo

Wedi kelangan riko
Pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso
Mung kanggo riko

Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego
Sing nyesek nong dodo

Iki wujute roso
Iki wujute roso

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko
Pancenne ono
Sun njaluk rumaten
Welas isun

iki tondone welas isun
wujute roso mung kanggo riko
mugo welase riko terimo
myakne isun lego sing nyesek nong dodo

iki wujute roso
iki wujute roso
iki wujute roso
iki wujute roso

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Wujute Roso (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa - Wujute Roso (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Wujute Roso (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home