Download lagu Syahiba - Tak Lalekno Kowe Mp3

Syahiba - Tak Lalekno Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,207

Duration: 05:49

MP3 size: 4.34 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe

Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Download Lagu Gratis Syahiba - Tak Lalekno Kowe (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba - Tak Lalekno Kowe (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba - Tak Lalekno Kowe (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

tak lalekno kowe, syahiba, dangdut, musik proaktif, lagu terbaru, 2020, goyang tiktok, syahiba saufa,

Home