Download lagu Syahiba - Tatu Mp3

Syahiba - Tatu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,178

Duration: 06:30

MP3 size: 5.87 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati 

Senajan aku loro, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Download Lagu Gratis Syahiba - Tatu (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba - Tatu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba - Tatu (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

tatu (official music video), syahiba, pop, dangdut, pt.media musik proaktif, tatu, didi kempot, syahiba saufa,

Home