Download lagu Tak Dongakne Alon Alon - Ilux ID (Jawaban Mundur Alon Alon) Mp3

Tak Dongakne Alon Alon - Ilux ID (Jawaban Mundur Alon Alon)

Listen: 2,913

Duration: 04:40

MP3 size: 5.44 MB

Lirik:

Wes tak kandani ojo dipaksakke
Wes tak kandani ojo diteruske
Nanging kowe ngeyel pengen karo aku
Malah sumpah janji ingin bahagiakan aku

Wes tak jelaske kahanan atiku
Wes tak jelaske posisi diriku
Nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
Saikine kowe nangis kangen aku

Tak dongakne alon alon melepas diriku
Yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
Sampek saiki aku ra janji
Yen aku bakal mencintaimu

Wes tak jelaske kahanan atiku
Wes tak jelaske posisi diriku
Nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
Saikine kowe nangis kangen aku

Tak dongakne alon alon melepas diriku
Yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
Sampek saiki aku ra janji
Yen aku bakal mencintaimu

Tak dongakne alon alon melepas diriku
Yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
Sampek saiki aku ra janji
Yen aku bakal mencintaimu

Download Lagu Gratis Jawaban Mundur Alon Alon - Ilux ID ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Tak Dongakne Alon Alon di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Jawaban Mundur Alon Alon - Ilux ID ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Tak Dongakne Alon Alon Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jawaban Mundur Alon Alon - Ilux ID ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Tak Dongakne Alon Alon.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home