Download lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan (Cover by Woro Widowati) Mp3

Tanpo Tresnamu - Denny Caknan (Cover by Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 54,989

Duration: 04:18

MP3 size: 3.78 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

Download Lagu Gratis Tanpo Tresnamu - Denny Caknan (cover by Woro Widowati) Ciptaan : Ari SW di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan (cover by Woro Widowati) Ciptaan : Ari SW Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan (cover by Woro Widowati) Ciptaan : Ari SW.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro, worowidowati, widowati, worowidowatiofficial, cover, cantik, magelang, covercantik, indonesia, woro widowati,

Home