Download lagu Tasya Rosmala - Kependem Tresno Mp3

Tasya Rosmala - Kependem Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,435

Duration: 04:55

MP3 size: 4.28 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritake tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Download Lagu Gratis Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video). Lirik Lagu Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home