Download lagu Tatu - Didi Kempot (Cover By Syahiba Saufa) Mp3

Tatu - Didi Kempot (Cover By Syahiba Saufa)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 24,903

Duration: 04:30

MP3 size: 3.80 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Download Lagu Gratis TATU - DIDI KEMPOT By SYAHIBA SAUFA di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu TATU - DIDI KEMPOT By SYAHIBA SAUFA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TATU - DIDI KEMPOT By SYAHIBA SAUFA.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

syahiba saufa tatu, syahiba saufa cover tatu, tatu didi kempot, cover tatu syahiba, syahiba tatu, syahiba saufa,

Home