Download lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto Mp3

TEKOMLAKU - Menungso Oratoto

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 37,515

Duration: 05:21

MP3 size: 5.13 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cerito wingi tak tulis ke dadi lagu
Mergo kahanan e marai ngelu
Angin wengi seng nggregesi njero awak iki
Seng marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Pendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo
Aku sing gemati aku sing ntresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Reff:
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni dasar e kowe 
Ra duwe ati
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku seng medulekke
Kowe kui cen menungso ora toto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Pendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo
Aku sing gemati aku sing ntresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni dasar e kowe 
Ra duwe ati
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku seng medulekke
Kowe kui cen menungso ora toto

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni dasar e kowe 
Ra duwe ati
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku seng medulekke
Kowe kui cen menungso ora toto

Kowe kui cen menungso ora toto
Kabeh iki mung marai cerito loro

Download Lagu Gratis TEKOMLAKU - Menungso Oratoto (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto (Official Music Video). Lirik Lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

tekomlaku, menungso oratoto,

Home