Download lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN Mp3

TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN

Listen: 30,899

Duration: 05:00

MP3 size: 3.27 MB

Lirik:

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

Download Lagu Gratis TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN || OFFICIAL VIDEO LIRIK di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN || OFFICIAL VIDEO LIRIK Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN || OFFICIAL VIDEO LIRIK.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home