Download lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN VIDEO LIRIK Mp3

TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN VIDEO LIRIK

Listen: 1,891

Duration: 04:56

MP3 size: 5.86 MB

Lirik:

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

Download Lagu Gratis TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN (VIDEO LIRIK) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN (VIDEO LIRIK) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN (VIDEO LIRIK).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

musik, 2019, titip angin kangen lirik, genoskun, lirik lagu, lirik titip angin kangen, status wa, mundur alon alon,

Home