Download lagu TTM AKUSTIK ft. Putri Andien - Cerito Loro Mp3

TTM AKUSTIK ft. Putri Andien - Cerito Loro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 102,760

Duration: 07:38

MP3 size: 6.35 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Download Lagu Gratis TTM AKUSTIK Ft. PUTRI ANDIEN - CERITO LORO (official Musik Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu TTM AKUSTIK Ft. PUTRI ANDIEN - CERITO LORO (official Musik Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TTM AKUSTIK Ft. PUTRI ANDIEN - CERITO LORO (official Musik Video). Lirik Lagu TTM AKUSTIK Ft. PUTRI ANDIEN - CERITO LORO (official Musik Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

ttm akustik, ttm akustik ft. putri andien - cerito loro,

Home