Download lagu Tulung - Arda Tatu Mp3

Tulung - Arda Tatu

Listen: 60,288

Duration: 04:27

MP3 size: 3.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Mbulan, mbulan gedhe sing ono langit biru
Tulung padangono uripku
Lintang, lintang lugu, sawange awakku
Wengi iki ora biso turu

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wes meh telung mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno

CHORUS
Tulung, tulung ono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulungā€¦
*
Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wes meh telung mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno

CHORUS
Tulung, tulung ono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung, tulung ono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulungā€¦

Download Lagu Gratis Tulung Voc. Arda Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Tulung Voc. Arda Tatu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Tulung Voc. Arda Tatu.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, arda tatu, tulung,

Home