Download lagu Tulus Maholtra - Lagu Juwangi Mp3

Tulus Maholtra - Lagu Juwangi

Listen: 522

Duration: 03:55

MP3 size: 4.66 MB

Lirik:

Lagu iki gawe kanggo wong Juwangi
Wong Juwangi yang rajin menabung dan baik hati
Juwangi jarene nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
Dalanan sing endi ojo di politisasi
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Juwangi wonge manis tur ngangeni
Juwangi ndek wingi mlebi tipi
Juwangi jarene ora ono aspalisasi

Kepiye pak RT kepiye lurahe
Pak camat aku kudu kepiye
Piye bupatine piye gubernure
Pak presiden aku kudu piye

Lagu iki gawe kanggo wong Juwangi
Wong Juwangi yang rajin menabung dan baik hati
Juwangi jarene nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
Dalanan sing endi ojo di politisasi
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Juwangi wonge manis tur ngangeni
Juwangi ndek wingi mlebi tipi
Juwangi jarene ora ono aspalisasi

Kepiye pak RT kepiye lurahe
Pak camat aku kudu kepiye
Piye bupatine piye gubernure
Pak presiden aku kudu piye

Mugo mugo wae dalan remuk kae
Ndang cepet ono tindak lanjute
Ben apik dalane nyaman dilewatine
Ben iso sejahtera masyarakate

Download Lagu Gratis LAGU JUWANGI - Official music video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu LAGU JUWANGI - Official music video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu LAGU JUWANGI - Official music video.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home