Download lagu Via Vallen - Bisane Mung Nyawang Mp3

Via Vallen - Bisane Mung Nyawang

Listen: 1,159

Duration: 06:12

MP3 size: 3.76 MB

Lirik:

Bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen, sing biso nduweni
Riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

Bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen, sing biso nduweni
Riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
Lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo ooo

Download Lagu Gratis Via Vallen - Bisane Mung Nyawang [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Via Vallen - Bisane Mung Nyawang [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Bisane Mung Nyawang [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home