Download lagu Via Vallen - Jerit Atiku Mp3

Via Vallen - Jerit Atiku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20,264

Duration: 04:50

MP3 size: 5.73 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku loro ati ditinggal kekasih
Gampange kowe ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Sak ben dino aku kelingan karo awakmu
Opo nang kono kowe juga mikirke awakku
Ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
Tresnomu kependhem jero nang jero atiku

Ku coba melawan duniaku demi kamu
Mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
Ku mohon sayang mengertilah keadaanku
Aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

Tak ku sangka kowe tego ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Ra keroso eluh netes ning pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku

Opo kowe ra krungu jerit atiku
Tresnoku jero ning ati hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampek tembus ning dodo

Aku loro ati ditinggal kekasih
Gampange kowe ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
Kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
Tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
Membuatku menangis dari siang sampe malam

Duh gusti kudu piye aku iki
Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
Tresno iki panjenengan sing maringi
Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

Tak ku sangka kowe tego ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Ra keroso eluh netes ning pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku

Opo kowe ra krungu jerit atiku
Tresnoku jero ning ati hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampek tembus ning dodo

Aku loro ati ditinggal kekasih
Gampange kowe ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Download Lagu Gratis Via Vallen - Jerit Atiku (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Jerit Atiku (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Jerit Atiku (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home