Download lagu Via Vallen - Mati Roso Mp3

Via Vallen - Mati Roso

Listen: 714

Duration: 05:57

MP3 size: 3.60 MB

Lirik:

Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jaluk
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase iye iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan digugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki, cuwil ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih
Ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati

Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jaluk
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase iye iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan digugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki, cuwil ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih
Ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati
Ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati

Download Lagu Gratis Via Vallen - Mati Roso [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Via Vallen - Mati Roso [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Mati Roso [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home