Download lagu Via Vallen - Ninggal Tatu Mp3

Via Vallen - Ninggal Tatu

Listen: 10,736

Duration: 05:13

MP3 size: 4.71 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Ning ngopo ra cerito
Yen kowe wes ra tresno
Yen kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo

Rasane ati iki koyo keno mowo
Barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji

Panase geni ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
Anggonku labuh kowe opo seh kurang

Ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
Yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
Anggonku labuh kowe opo seh kurang

Download Lagu Gratis Via Vallen - Ninggal Tatu ( Official ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Via Vallen - Ninggal Tatu ( Official ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Ninggal Tatu ( Official ). Lirik Lagu Via Vallen - Ninggal Tatu ( Official ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

via vallen, ninggal tatu, ninggali tatu, ninggal janji, dory harsa, dorry harsa, happy asmara, nella kharisma, sabyan, iu,

Home