Download lagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora Mp3

Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora

Listen: 2,848

Duration: 04:23

MP3 size: 4.58 MB

Lirik:

kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes mas aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan, loro atiku, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes mas ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng lanangan liyo
aku tak seng lungo, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

Download Lagu Gratis Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora [Official] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora [Official] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Nyekso Batin - Om Aurora [Official].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

via vallen, nyekso batin,

Home