Download lagu Via Vallen - Salam Tresno Mp3

Via Vallen - Salam Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,404

Duration: 05:20

MP3 size: 4.55 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Syumilir angin wengi  Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe..

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun
Sayang  Aku tulus tresno sliramu... uuuu

Tresno ra bakal ilyang  Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati
Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu.....

Download Lagu Gratis Via Vallen - Salam Tresno ( Tresno Ra Bakal ilyang ) I Official di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Via Vallen - Salam Tresno ( Tresno Ra Bakal ilyang ) I Official Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Salam Tresno ( Tresno Ra Bakal ilyang ) I Official. Lirik Lagu Via Vallen - Salam Tresno ( Tresno Ra Bakal ilyang ) I Official Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

via vallen, bts, salam tresno, tresno ra bakal ilyang, tresno ra bakal ilang, safira inema, via vallen,

Home