Download lagu Via Vallen - Tiwas Tresno Mp3

Via Vallen - Tiwas Tresno

Listen: 2,143

Duration: 06:37

MP3 size: 5.26 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi.....

# Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

* Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Download Lagu Gratis Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

via vallen, tiwas tresno, via vallen terbaru, meraih bintang, pamer bojo, cendol dawet,

Home