Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan Mp3

Via Vallen - Wegah Kelangan

Listen: 2,408

Duration: 04:35

MP3 size: 4.32 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nangeng wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Download Lagu Gratis Via Vallen - Wegah Kelangan [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, via vallen,

Home