Download lagu Vita Alvia - Banyu Moto Mp3

Vita Alvia - Banyu Moto

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16,905

Duration: 04:17

MP3 size: 3.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Banyu Moto (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Banyu Moto (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Banyu Moto (Official Music Video). Lirik Lagu Vita Alvia - Banyu Moto (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home