Download lagu Vita Alvia - Los Dol Mp3

Vita Alvia - Los Dol

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 117,624

Duration: 04:33

MP3 size: 3.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Los dol ndang lanjut leh mu whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
Tandane iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo,

Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Reff :
Los dol ndang lanjut leh mu whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
Tandane iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Los Dol (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Los Dol (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Los Dol (Official Music Video). Lirik Lagu Vita Alvia - Los Dol (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home