Download lagu Vita Alvia - Pingin Sayang Mp3

Vita Alvia - Pingin Sayang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,777

Duration: 03:53

MP3 size: 3.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pengen ngomong sayang 
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Esok awan bengi mung kebedo ati
Pengenku meng siji kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Reff
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Pingin Sayang (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Pingin Sayang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Pingin Sayang (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home