Download lagu Vita Alvia - Salam Tresno (Live Koplo) Mp3

Vita Alvia - Salam Tresno (Live Koplo)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 67,199

Duration: 04:56

MP3 size: 4.20 MB

Date: 29 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Syumilir angin wengi  Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe..

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun
Sayang  Aku tulus tresno sliramu... uuuu

Tresno ra bakal ilyang  Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati
Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu.....

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Salam Tresno - Live Koplo (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Salam Tresno - Live Koplo (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Salam Tresno - Live Koplo (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Vita Alvia - Salam Tresno - Live Koplo (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home