Download lagu Vita Alvia - Sewates Kerjo Mp3

Vita Alvia - Sewates Kerjo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,227

Duration: 04:07

MP3 size: 3.97 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kuat kuatne atimu
Nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Sewates Kerjo (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Sewates Kerjo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Sewates Kerjo (Official Music Video). Lirik Lagu Vita Alvia - Sewates Kerjo (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home