Download lagu Vita Alvia - Sing Biso Mp3

Vita Alvia - Sing Biso

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,702

Duration: 05:14

MP3 size: 4.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan isun riko tinggal

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan isun riko tinggal

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Sing Biso (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Sing Biso (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Sing Biso (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home