Download lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang Mp3

Vita Alvia - Welas Hang Ilang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,611

Duration: 06:19

MP3 size: 5.21 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bengen riko ngomong welas
Bengen riko ngomong sayang
Tapi saiki riko nong endi
Malah gawe sun loro ati
Isun wes kadung temenan
Tapi riko yo wes ilang
Parandane riko sing keroso
Welas iki yo mung kanggo riko
Ojo kiro isun wes nerimo
Masio riko wes nyanding wong liyo
Hooo...

Welas sun hang suci sing biso diganti
Tapi riko mbagi welas iki
Bengen riko janji urip dadi siji
Saikine riko nyulayani
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo
Isun wes kadung temenan
Tapi riko yo wes ilang
Parandane riko sing keroso
Welas iki yo mung kanggo riko
Ojo kiro isun wes nerimo
Masio riko wes nyanding wong liyo
Hooo...

Welas sun hang suci sing biso diganti
Tapi riko mbagi welas iki
Bengen riko janji urip dadi siji
Saikine riko nyulayani
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Welas Hang Ilang | (Official Video) #music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang | (Official Video) #music Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang | (Official Video) #music.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

khatulistiwa record, dangdut koplo, dangdut terbaru, koplo terbaru, lagu banyuwangi, kendang kempul, vita alvia, terbaru, prima music, prima musik,

Home