Download lagu Woro Widowati - Aku Ikhlas Mp3

Woro Widowati - Aku Ikhlas

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 51,226

Duration: 04:43

MP3 size: 4.26 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati nggo sliramu
Duh kangmas sepurane yen aku
Gawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo
Rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo
Ora sah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esem mu ning uripmu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane (aku raiso nompo)
Aku wes iso nerimo (tapi aku sing ora lilo)
Pengenku kepiye (pengenku nyanding koe)
Wes lalekke tak cobo nompo anane

Mungkin wes takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Aku Ikhlas (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Woro Widowati - Aku Ikhlas (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati - Aku Ikhlas (Official Music Video). Lirik Lagu Woro Widowati - Aku Ikhlas (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro widowati, pop, pt. media music proaktif, aku ikhlas, official music video, lagu woro, lagu pop, musik proaktif,

Home