Download lagu Woro Widowati ft. Galih Wicaksono - Banyu Moto Mp3

Woro Widowati ft. Galih Wicaksono - Banyu Moto

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,733

Duration: 03:57

MP3 size: 3.53 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tembang iki tak gawe

Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki

Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu Gratis Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Banyu Moto (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Banyu Moto (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Banyu Moto (Official Music Video). Lirik Lagu Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Banyu Moto (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home