Download lagu Woro Widowati ft. Galih Wicaksono - Yowes Modaro Mp3

Woro Widowati ft. Galih Wicaksono - Yowes Modaro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,695

Duration: 04:42

MP3 size: 4.36 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe
Sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu
Andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke
Isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane nimas
Aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat
Urip rekosoo hoo

Mbok yo tulung sadaro
(Sadar kepie)
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
(Haa aaa)
Waton ninggal lungo
(Ninggal lungo)
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
(Sepurane akuu nimass)
Yowes modaro
Sadaro, Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Download Lagu Gratis Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Yowes Modaro (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Yowes Modaro (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Yowes Modaro (Official Music Video). Lirik Lagu Woro Widowati Ft. Galih Wicaksono - Yowes Modaro (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro widowati, galih wicaksono, pop, pt. media music proaktif, official music video, yowes modaro, lagu baru, klip terbaru, lagu woro, musik proaktif, woro widowati,

Home