Download lagu Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Version) Mp3

Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Version)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,159

Duration: 04:22

MP3 size: 4.15 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njagong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njagong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti opo kabeh sing wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe, aku ikhlas ngenteni kowe

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Version) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Version) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Version). Lirik Lagu Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Version) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

worowidowati, ikhlasngenteni, paraworo, woro widowati, woro widowati - ikhlas ngenteni (accoustic version),

Home