Download lagu Woro Widowati - Titipane Gusti Mp3

Woro Widowati - Titipane Gusti

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,819

Duration: 04:40

MP3 size: 4.27 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

Iklasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI sing tak kangeni

Reff :
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane
Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Iklasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI sing tak kangeni

Reff : 
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane
Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Titipane Gusti (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Woro Widowati - Titipane Gusti (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati - Titipane Gusti (Official Music Video). Lirik Lagu Woro Widowati - Titipane Gusti (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro widowati, pop, pt. media music proaktif, titipane gusti, official music video, lagu woro, pop hits, lagu pop, denny caknan,

Home