Download lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de Mp3

Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara de

Listen: 9,631

Duration: 05:39

MP3 size: 4.63 MB

Lirik:

Rino ing wayah wengi
Aku kelingan kowe sek mbien ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpa terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo e kowe bungah

Mbokyo tulung sadaro 
Ojo sakpenak e dewe 
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio 
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ra ngerumangsani
Aku merjuangke esuk awan bengi
Golek rejeki tak nggo ngeragati
Mbasan kowe dadi lali sek ngancani 

Sepurane kangmas aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani 
Aku yo pengen bahagia
Jujur kesel mlarat urip rekoso

Mbokyo tulung sadaro 
Ojo sakpenak e dewe 
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio 
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

(sepurane aku kangmas)
Modaro... Sadaro....
(aku pengem ayem)
Ojo sakpenak e dewe 
(kowe kudu ngerti) 
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
(Dudu maksudku ngelarani)
Waton ninggal lungo
(nangin aku pengen urip mulyo)
Gandengan karo wong lio 
(Kanggo aku)
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Download Lagu Gratis Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

aftershine, yowes modaro, damara de,

Home