Download lagu Yowis Ben - Gak Iso Turu Mp3

Yowis Ben - Gak Iso Turu

Listen: 440

Duration: 04:15

MP3 size: 3.49 MB

Lirik:

[Verse 1]
Aku delok awakmu
Liwat ning ngarepku
Pengin ero jenengmu
Tapi aku ragu
Atiku gak nentu
Aku takon koncoku
Opo kenal awakmu

[Verse 2]
Jarene koncoku
Awakmu iku
Arek paling ayu
Tapi ojo kesusu
Mikiro sing jeru
Poso'o seminggu
Pantes gak gawe awakku

[Chorus]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan awakmu

[Verse 3]
Esuk delok awakmu
Karo koncomu
Sing luweh ayu
Atiku gak nentu
Aku takon koncoku
Milih awakmu
Opo koncomu

[Chorus]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan koncomu

[Verse 4]
Ben wengi aku gak iso turu
Aku mikirno awakmu, eling koncomu
Arep stalking IG mu karo Twittermu
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu
Sirahku ngelu, awakku kuru
Eling awakmu gak iso turu
Aku kangen awakmu, opo koncomu
Mikir suwi delok jam, wis setengah telu

[Bridge]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
(Mikirno awakmu)
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
(Kelingan koncomu)

[Chorus]
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan koncomu

Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Mikirno awakmu
Saben bengi aku
Gak iso turu
Gak iso turu
Kelingan koncomu

Download Lagu Gratis YOWIS BEN - GAK ISO TURU (Live) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu YOWIS BEN - GAK ISO TURU (Live) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu YOWIS BEN - GAK ISO TURU (Live).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home